Bekijk een aantal lipdubs!

We hebben al een flink aantal lipdubs opgenomen. Hieronder een kleine selectie lipdub voorbeelden.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

Afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen duurt het maken van de lipdub 1 tot 3 uur.

Hierin zijn wij zeer flexibel. In principe vindt de lipdub plaats bij daglicht. In de praktijk is dat dan meestal op door-de-weekse namiddagen of in de weekends.

De lipdub vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie. Dit kan zijn op uw bedrijf of school, maar ook bij horecalocaties door het hele land (ook in België). Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Een lipdub kan al vanaf 10 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem enorm groot te maken tot wel 1000 mensen. Alles is dus mogelijk qua aantallen!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen hem op DVD ontvangen maar ook online zodat jullie hem direct kunnen delen.

Of je nu een vrijgezellenfeest hebt of een bedrijfsuitje, een groepsuitje of gewoon een activiteit met een groep vrienden. De lipdub is een perfecte oplossing.

Geweldig om weer terug te zien. We hebben er ontzettend om gelachen, en inmiddels is het filmpje ook gedeeld met onze interne collega’s van het bedrijf. Dank voor de fijne samenwerking.

Patrick van der Wegen, Kraft Foods B.V.

De lipdub is echt heel erg leuk geworden! Ik krijg allemaal positieve reacties op de lipdub van collega’s, dus ik denk dat we kunnen spreken van een succesvolle activiteit!

Daphe Goossen, Basisschool de Boschuil

We hebben er net met de bruid en nog een aantal meiden uit de Lipdub naar gekeken en waren positief verrast over het eindresultaat. Echt zo leuk geworden! Complimenten ook voor de regisseur en cameraman, ze deden het echt top. Al met al een zeer geslaagde start van een hele leuke dag. Heel erg bedankt.

Willemijn van Ballegoijen

Hallo Jamel, de lipdub was een enorm succes! Wilde ik je nog even laten weten. Naast het feit dat het resultaat goed was, is er ook nog veel nagepraat over de gezellige, ontspannen en spontane middag. Kortom, geslaagd project!

Jet Bicker Caarten, Stadgenoot Amsterdam